AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖL 3. dönem e-sınav ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yeri sorgula!

AÖL e-sınav için başvurular 23 Mayıs - 3 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılmıştı. Bu tarihler arasında AÖL 3. dönem e-sınav randevusu alan öğrencilerin sınav giriş yerleri açıklandı. Peki, AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖL 3. dönem e-sınav ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yeri sorgula!

23 Mayıs - 3 Haziran 2024 tarihleri arasında e-Sınav randevusu alan öğrenciler için 3.Dönem  e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı.  3.Dönem sınavları için 9 veya altında ders seçen öğrencilerden e-Sınav randevusu alan öğrenciler e-Sınav giriş belgelerini 24 Haziran 2024 tarihinden sınav tarihine kadar alabilecek.

AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖL 3. dönem e-sınav ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yeri sorgula! - Resim : 1

AÖL E-SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Öğrenciler, Öğrenci / T.C. Kimlik Numarası ve şifrelerini kullanarak AÖL öğrenci girişi yaparak sınav giriş belgelerini alabilirler.

AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖL 3. dönem e-sınav ne zaman yapılacak? AÖL sınav giriş yeri sorgula! - Resim : 2

AÖL 3. DÖNEM E-SINAVI NE ZAMAN?

e-Sınav, 81 il ve KKTC' de belirlenen e-Sınav merkezlerinde 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak olup e-Sınav randevusu alanlar sınava katılabilecek.

e-Sınav randevusu alıp sınava girmeyen öğrencilere tekrar e-Sınav randevusu verilmeyecek.

e-Sınav randevusu alan öğrenciler 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde basılı evrakla yüz yüze yapılacak olan sınava katılamayacak.

LGS tercih kılavuzu 2024: LGS lise tercihleri ne zaman başlayacak? DGS ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 DGS saat kaçta başlıyor, ne kadar sürüyor? YÖKDİL başvuruları başladı: Başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? AÖF Yaz Okulu kayıtları başlıyor: Nasıl, nereden, hangi tarihlerde yapılır?