AÖL 3. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 Açık Lise AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖL 3. dönem sınav sonuçları, sınava giren binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. Sınavda öğrencilere, her ders için 11 soru sorulmuştu. Değerlendirmesi devam eden Açık Lise sınav sonuçları tarihi MEB tarafından açıklandı. Peki, AÖL 3. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?

AÖL 3. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 Açık Lise AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı, 20 ve 21Temmuz'da üç oturumda yapıldı. Sınav sonrasında öğrenciler, MEB tarafından açıklanan AÖL sınav sonuç tarihini beklemeye başladı. Sınav sonuçları aol.meb.gov.tr adresinden duyurulacak. İşte AÖL 3. dönem sınav sonuç tarihi ve sonuç sorgulama ekranı...

AÖL 3. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

20-21 Temmuz tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Kurumları (AÖL) 3. dönem sınav sonuçları, 14 Ağustos'ta açıklanacak.

AÖL SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları; öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile; 

* Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı öğrenciler https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx 

* Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrenciler https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adreslerinden giriş yaparak öğrenebilecek.

KPSS ortaöğretim başvuru ne zaman bitiyor, sınav ne zaman? 2024 LGS yerleştirmeye esas 1. nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ALES 2 ne zaman, saat kaçta? ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? LGS 1. nakil tercihleri sona eriyor! Peki, 2. nakil dönemi ne zaman?