AÖL 3. dönem sınavı ne zaman bitiyor?

AÖL 3. dönem sınavı 28 Temmuz'da başladı. MEB, Açık Lise sınavının online olarak yapılacağını açıklamıştı. Eğitimlerini Açık Lise'de sürdüren öğrenciler, AÖL 3. sönem sınav girişi nasıl yapılır, AÖL sınavları ne zaman bitiyor merak ediyor. İşte Açık Lise sınav detayları...

AÖL 3. dönem sınavı ne zaman bitiyor?

Açık Öğretim Kurumları 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları için online (çevrim içi) sınav sistemi, 28 Temmuz'da başladı. Öğrenciler, kendilerine atanan derslerden oluşan testleri sınav takviminde belirtilen tarihler arasında online (çevrim içi) sınav sistemine girerek tamamlayacak. Peki, AÖL 3. dönem sınav girişi nasıl, nereden yapılır? AÖL online sınavı ne zaman bitiyor?

AÖL ONLİNE SINAVINA NASIL, NEREDEN GİRİLİYOR?

Online (çevrim içi) sınav uygulaması, çoktan seçmeli 4 (dört) seçenekli ve her bir ders için ayrı olmak üzere 20 sorudan oluşacak testler hâlinde gerçekleştirilecek.

Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giriş yaparak online (çevrim içi) sınav uygulamasına katılabilecek.

AÖL 3. DÖNEM ONLİNE SINAVA GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN BİTİYOR? 

AÖL 3. dönem sınavı, 28 Temmuz'da başlamıştı. Online olarak yapılan Açık Lise sınavlarına son giriş 9 Ağustos saat 23.59'a kadar yapılabilecek. 

KPSS ÖABT Alan Bilgisi sınavı ne zaman, saat kaçta? BİLSEM sonuçları açıklandı mı, sonuçları nasıl öğrenilir? LGS 2. nakil dönemi bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı ne zaman?