AÖF yaz okulu sınavı ne zaman 2024? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu mu?

AÖF yaz okulu sınav tarihi yaklaşıyor. Notlarını yükseltmek veya kaldığı dersten geçmek isteyen öğrenciler, yaz okulu için en fazla beş ders seçti. 1 Temmuz'da başlayan yaz okulu son gününde yaz okulu sınavı yapılacak. Peki, AÖF yaz okulu ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman 2024? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu için geri sayım sürüyor. AÖF yaz okulu yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. 1 Temmuz'da başlayan yaz okulu 17 Ağustos'ta sona erecek. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu 7 hafta sürüyor. 1 Temmuz'da başlayan yaz okulu, 17 Ağustos'ta sona erecek. 2024 yaz okulu sınavı da 17 Ağustos'ta yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Genelde sınavdan bir hafta - 10 gün önce sınav giriş belgesi yayımlanıyor. AÖF yaz okulu sınav giriş yerlerinin önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. 

MEB'ten son dakika yaz tatili açıklaması: Okullar ne zaman açılıyor? Yaz tatili süresi kısalıyor mu? Üniversite kayıtları ne zaman 2024? Üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir? LGS ek yerleştirme ne zaman yapılacak? LGS ek yerleştirme başvuru tarihleri nedir?