AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklanması bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 19 Ağustos'ta yapılmıştı. Yaz okulunda öğrenciler, en fazla beş ders alabiliyor. Sınava giren öğrenciler, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediyor. İşte AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulama ekranı...

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 3 Temmuz'da başlayan AÖF yaz okulu, 19 Ağustos'ta yapılan sınav ile sona ermişti. Yaz okulu sınav sonucu, başarı notuna yüzde 100 katkısı oluyor. Bu yüzden öğrenciler, bir an önce AÖF yaz okulu sınav sonuçlarını öğrenmek istiyor. 

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları, genelde sınavdan sonra 15 gün içinde açıklanıyor. AÖF yaz okulu ise 19 Ağustos'ta yapılmıştı. Bu durumda bu hafta sonuna kadar sonuçlar açıklanabilir. Konuya dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. 

AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav sonuçları, Açık öğretim Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yapılarak öğreniliyor. AÖF öğrenci bilgi sistemine internet sitesinden e-devlet üzerinden veya Anadolu Üniversitesi Hesabı ile olmak üzere iki farklı şekilde girilebiliyor. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta gözüken menü için sınav sonuçları seçimi yapılması yeterli oluyor.

AÖF YAZ SINAVI SONUÇLARI

 

DGS tercihleri başladı mı, nasıl yapılır? Okullarda cep telefonu kararı Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? KYK yurt başvuruları başlıyor: Başvuru nasıl yapılır?