AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

AÖF yaz okulu sınav giriş belgeleri yayınlandı. 3 Temmuz'da başlayan Açıköğretim yaz okulu devam ediyor. AÖF öğrencileri, yaz okulu sınavının online olmasını bekliyordu. Yüzyüze yapılacak AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl öğrenilir?

AÖF yaz okulu sınav tarihi yaklaşıyor. 2023 AÖF yaz okulu 3 Temmuz'da başlamıştı. AÖF yaz okulu sınav giriş belgeleri öğrencilerin erişimine açılmıştı. Peki, AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

AÖF yaz okulu sınavı 3 Temmuz'da başlamış ve 19 Ağustos'ta sona erecek. Yaz okulu sınavı da bitiş günü yani 19 Ağustos Cumartesi günü yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri, "Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi" üzerinden paylaşıldı. AÖF öğrencileri, e-devlet ile giriş veya Anadolu Üniversite Hesabı ile Giriş yöntemlerinden birini seçerek AÖF yaz okulu sınav giriş belgesini alabilir.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ YERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu, nereden, nasıl yapılır? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM itiraz ekranı: Kayıtları hangi tarihlerde yapılacak?