AÖF sonuçları ne zaman belli olacak? 2023-2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları belli oluyor!

AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınavları, 9-10 Aralık tarihlerinde yapıldı. Binlerce AÖF öğrencisi, başarı notuna yüzde 30 katkı yapacak sınav sonrasında soru ve cevaplar ile netlerini hesapladı ve şimdi sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman belli olacak, nasıl öğrenilir?

AÖF sonuçları ne zaman belli olacak? 2023-2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları belli oluyor!

AÖF ara sınav sonuçları değerlendirme süreci devam ediyor. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF), 2023-2024 güz dönemi ara sınavı, 9-10 Aralık'ta yapıldı. Yirmişer soru sorulan çoktan seçmeli sınavlarda dört yanlış bir doğruyu götürüyor. Netlerini hesaplayan öğrenciler, AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak öğrenmek istiyor. Peki, AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖF sonuçları ne zaman belli olacak? 2023-2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları belli oluyor! - Resim : 1

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Sınavların değerlendirilmesi için notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. AÖF sınav sonuçları, genellikle sınavdan 15 gün sonra belli oluyor. 

AÖF sonuçları ne zaman belli olacak? 2023-2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları belli oluyor! - Resim : 2

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden öğrenilebilir.

 

Ocak tatili ne zaman? Yarıyıl tatiline ne kadar kaldı? MEB 2024 sömestr tatili tarihi İBB burs sonuçları açıklanması için o tarih bekleniyor! Adabımuaşeret dersi müfredata alındı Yaz tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?