AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açık Öğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınavı sonuç tarihi

AÖF final sınav sonuçları, Açık Öğretim öğrencilerinin gündeminde. Anadolu Üniversitesi AÖF dönem sonu sınavı 26-27 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Final sınavı, başarı notuna yüzde 70 etki ediyor. Ve öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verildi. Şimdi gözler AÖF Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sisteminde. Peki, AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açık Öğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınavı sonuç tarihi

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi final sınav sonuçları için öğrencilerin bekleyişi başladı. Açık öğretimde bahar dönemi finali 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günü yapıldı. Başarı notuna yüzde 70 etki eden dönem sonu sonuçları öğrenciler için büyük önem taşıyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF güz dönemi final sınav sonuç sorgulama ekranı...

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açık Öğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınavı sonuç tarihi - Resim : 1

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavı 26-27  Mayıs'ta yapılmıştı. Sınav sonuçları için net bir tarih verilmedi. Fakat AÖF sınav sonuçları, genellikle sınavdan 15 gün sonra belli oluyor. AÖF sınav sonuçlarına dair gelişme ile haberimiz güncellenecektir.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açık Öğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınavı sonuç tarihi - Resim : 2

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden TC kimlik numarası ve şifre ile ya da e-devlet ile giriş yaparak öğrenilebilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları için tıklayınız

 

Açık öğretim lise sınavı ne zaman 2024? AÖL sınav giriş yerleri belli oldu mu? Önlisans KPSS ne zaman? 2024 önlisans KPSS başvuru tarihi nedir? MEB eğitim öğretim takvimi yayımlandı: Okullar ne zaman açılıyor? Yeni eğitim öğretim yılı takvimi açıklandı