AÖF dönem sonu sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF final sonucu nasıl öğrenilir?

AÖF final sınavı değerlendirme süreci devam ediyor. Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi final sınavı 20-21 Ocak tarihlerinde yapıldı. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü sınav, başarı notuna yüzde 70 etki ediyor. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖF dönem sonu sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF final sonucu nasıl öğrenilir?

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sonuçları için öğrencilerin bekleyişi sürüyor. Sınavın üzerinden yaklaşık iki hafta geçti. Öğrenciler, sürekli AÖF öğrenci girişi ile sınav sonuçları açıklandı mı kontrol ediyor. Peki, AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak? İşte AÖF güz dönemi final sınav sonuç sorgulama ekranı...

AÖF dönem sonu sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF final sonucu nasıl öğrenilir? - Resim : 1

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLUR?

AÖF güz dönemi dönem sonu sınavı 20-21 Ocak'ta yapılmıştı. Sınav sonuçları için net bir tarih verilmedi. Fakat AÖF sınav sonuçları, genellikle sınavdan 15 gün sonra belli oluyor. Bu durumda AÖF final sınavı sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor.

AÖF dönem sonu sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF final sonucu nasıl öğrenilir? - Resim : 2

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden TC kimlik numarası ve şifre ile ya da e-devlet ile giriş yaparak öğrenilebilirsiniz.

AÖF sınav sonuçları için tıklayınız

AÖF dönem sonu sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF final sonucu nasıl öğrenilir? - Resim : 3

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Ders Ekle-Sil) işlemleri, 01 Şubat 2024 Perşembe - 11 Şubat 2024 Pazar tarihleri arasında yapılacak. 

Eğitimde müfredat değişikliği AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? YKS'ye girecek öğrencilerin sınav ücretleri kaymakamlıktan Sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı