AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULA! AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF final sınav tarihi yaklaşıyor. 2023-2024 öğretim yılında Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, başarı notuna yüzde 70 etkisi olan dönem sonu sınavına hazırlanıyor. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF dönem sonu sınavı ne zaman yapılacak, kaç gün kaldı?

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULA! AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

Anadolu Üniversite Açık Öğretim Fakültesi 2023-2024 öğretim dönemi final sınavına az bir süre kaldı. Sınav tarihi yaklaşırken öğrenciler, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı sorgulamaya devam ediyor. Peki, AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? AÖF sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULA! AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? - Resim : 1

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak. 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULA! AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? - Resim : 2

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AÖF sınav giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Sınav giriş yerleri, sınavdan on gün önce açıklanıyor. 20 Ocak'ta olacak AÖF final sınav giriş belgesi önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor. 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULA! AÖF final sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? - Resim : 3

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresine e-devlet bilgileri ile ya da TC kimlik numarası ve şifreyi yazarak giriş yaparak veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF sınav giriş belgesi almak için tıklayınız

Okullarda yeni dönem! Son hafta öğrenciler için coşkuyla geçecek AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? Yarı yıl tatili ne zaman 2024? Sömestr tatiline kaç gün kaldı?