AÖF bahar dönemi sınavları online mı olacak?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat'ta başladı. YÖK'ün üniversitelerin uzaktan eğitime geçeceği açıklaması sonrasında AÖF sınavları online olacak merak edilmeye başlandı. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖF bahar dönemi sınavları online olacak mı? İşte Anadolu Üniversitesi bahar dönemi açıklaması...

AÖF bahar dönemi sınavları online mı olacak?

AÖF kayıt yenileme için verilen süre dolmak üzere. Öğrenciler, ders seçme ve kayıt yenileme işlemleri yaparken bahar dönemi sınavlarına hazırlanıyor. Üniversitelerin uzaktan eğitimi sonrasında online sınav konusu gündeme geldi. Peki, AÖF bahar dönemi sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR?

Kayıt yenileme işlemleri; 13 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayıp 02 Mart 2023 Perşembe günü saat 22.00’de sona erecek.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI ONLİNE OLACAK MI?

AÖF Bahar Dönemi ara sınavı 15-16 Nisan'da, final sınavı ise 27-28 Mayıs'ta yapılacak. Bu sınavların online olup olmayacağı konusunda Anadolu Üniversitesi herhangi bir açıklama yapmadı. Açıköğretim Fakültesi'nden sınavlar hakkında bir duyuru yapılması bekleniyor.

Yurtlardan ayrılan üniversite öğrencileri ücret ödeyecek mi? Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) 2023 ne zaman? 2023-ALES/1 başvuruları başladı!