AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri nedir? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

AÖF ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. Yaklaşık üç ay süren AÖF ikinci üniversite kayıtları, 15 Temmuz'da başladı. AÖF 2. üniversiteye kayıt yaptırmak isteyenler, konuya dair Anadolu Üniversite 2. üniversite kayıt tarihleri, kayıt ücreti nedir araştırıyor. İşte AÖF 2. üniversite kayıt kılavuzu...

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri nedir? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt işlemleri devam ediyor. Ekim ayında sona erecek AÖF 2. üniversite, öğrencilere farklı kariyer şansı tanıyor. Herhangi bir üniversitede okuyan ön lisans ya da lisans öğrencisi, bölümü dışında farklı bölüm için AÖF 2. üniversiteye kayıt olabiliyor. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman bitiyor, kayıt nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar?

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ

Çevrimiçi Başvuru ve Kayıt, 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 10:00’da başlayıp 18 Ekim 2024 Cuma günü saat 17:00’da sona erecek.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT NASIL YAPILIR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan adaylar, kaydının bulunduğu/mezun olduğu Yükseköğretim Kurumlarına başvurarak bilgilerinin güncellenmesini sağlamalıdır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacak.

Çevrimiçi Başvuru Adresi: http://aoskayit.anadolu.edu.tr

2024-2025 Öğretim Yılında İlk kez Kayıt Yaptıracak adayların ödeyeceği tutarları gösteren tablo için tıklayınız.

KİMLER KAYIT OLABİLİR?

Adaylar okudukları veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere;

  • Lisans eğitimi alanlar ön lisans veya lisans programlarına,
  • Ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına çevrimiçi başvuru ve kayıt işlemini yaptırabilir.
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman 2024? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu mu? MEB'ten son dakika yaz tatili açıklaması: Okullar ne zaman açılıyor? Yaz tatili süresi kısalıyor mu? Üniversite kayıtları ne zaman 2024? Üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir?