DİB-MBSTS geç başvuru nasıl, saat kaça kadar yapılır? 2024-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar?

2024 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2024-DİB-MBSTS) için bugün geç başvuru günü. Normal başvuru gününü kaçıranlar DİB-MBSTS geç başvuru nasıl yapılır, geç başvuru ücreti ne kadar merak ediyor. İşte DİB-MBSTS geç başvuru ekranı...

DİB-MBSTS geç başvuru nasıl, saat kaça kadar yapılır? 2024-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanlığı personeline yapılan DİB MBSTS için bugün geç başvuru günü. Normal başvuru tarihleri 24-31 Ocak 2024 idi. Bu tarihlerde başvurusunu yapamayanlar, geç başvuru gününde 2024-DİB-MBSTS geç başvuru yapabiliyor. Peki, 2024-DİB-MBSTS geç başvuru saat kaça kadar yapılabiliyor? 2024-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar...

DİB-MBSTS geç başvuru nasıl, saat kaça kadar yapılır? 2024-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 1

2024-DİB-MBSTS GEÇ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

2024 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı için geç başvuru günü, 8 Şubat 2024 Çarşamba günüdür. Bugün adayların 23.59'a kadar ödeme yapmaları gerekiyor. Geç başvuru, ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak gerçekleştiriliyor.

2024-DİB-MBSTS GEÇ BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DİB-MBSTS geç başvuru nasıl, saat kaça kadar yapılır? 2024-DİB-MBSTS geç başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 2

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Geç başvuru gününde başvuru yapan adaylar, sınav ücretini aynı gün %50 artırımlı olarak (720,00 TL) yatıracaklardır. Geç başvuru Gününde yapılan başvurularda sınav ücreti, aynı gün saat 23.59’a kadar ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Geç başvuru gününde yapılan başvurularda sınav ücreti bankalardan yatırılamaz.

AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı: Bütünleme sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? İkinci ara tatil ne zaman, olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den "ara tatil" açıklaması MSÜ geç başvuru saat kaçta bitiyor? YDS başvuruları başladı: Başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?