Bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik başvurusu yapan adaylar, başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 2023'ün ilk bekçilik alımı başvuruları 18 Ocak - 3 Şubat tarihinde alındı. Bekçilik başvuru sonuçları için Polis Akademisinden açıklama bekleniyor. Peki, bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Bekçilik sınav tarihi belli oldu mu?

Bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi, 26 ile 1250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağını duyurmuş ve başvurular ise 18 Ocak 2023 - 03 Şubat 2023 tarihleri arasında e-devlet kapısından yapılmıştı. Şubat ayının sonlarına doğru bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorgulaması yoğunlaştı. Adaylar, sürekli pa.edu.tr sitesini ziyaret ediyor ve sonuçları bekliyor. Peki, bekçilik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav takvimi...

BEKÇİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçi alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz dönemlerde başvuru yapıldıktan yaklaşık bir ay sonra sonuçları açıklanıyor.

BEKÇİLİK GİRİŞ SINAVI NE ZAMAN?

Bekçilik sınavı, başvuru sonuçlarının ilan edilmesi sonrasında pa.edu.tr adresinden yayınlanıyor. Şu an bekçilik sınavı tarihi henüz açıklanmadı. Alıma ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

SINAV GİRİŞ VE SAĞLIK KONTROLÜ YERLERİ SORGULAMA

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul ve Ön Sağlık Kontrolü aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecekler.

Yer değişikliği yapabilecekler Nisan ara tatili olacak mı, ne zaman? AÖF bahar dönemi sınavları online mı olacak? Yurtlardan ayrılan üniversite öğrencileri ücret ödeyecek mi?