12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi

Antalya'da 12 yaşındaki ortaokul öğrencisi, ailesinden 2 ay boyunca okulda dayak yediğini gizledi. Baba Ali Kölmük, olayı fark edince darp raporu alarak, sınıf öğretmeni ve 3 öğrenciden şikayetçi oldu. 12 yaşındaki çocuk, "Kızarlar diye aileme söylemedim. Çünkü sürekli ‘kavga etme, şikayet gelmesin’ dedikleri için söyleyemedim” diye konuştu.

12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi
  • Antalya'da 12 yaşındaki çocuk, 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi.

12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi - Resim : 1

  • 6’ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki G.K.’yi, iddiaya göre okuldaki akranı 3 öğrenci farklı zaman dilimlerinde 2 ay boyunca darp etti.

12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi - Resim : 2

  • Ailesinin kızacağını düşünen G.K. ise olayı saklarken, vücudundaki morlukları soran anne ve babasına okulda top oynarken olduğunu ya da merdivenlerden yürürken düştüğünü söyledi.

12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi - Resim : 3

  • Okuldaki bir veliden olanları öğrenen aile, darp raporu alarak öğretmen ve 3 öğrenciden şikayetçi oldu.Yaşadıklarını anlatan G.K. de, “Canımız sıkıldı, o yüzden vuruyoruz' dediler. Sürekli yumrukla kafama vuruyorlardı. Artık birisi elini kaldırdığında korkuyorum. Nöbetçi öğretmenlerimle paylaştım ama yanlarından gönderdiler beni. Kızarlar diye aileme söylemedim. Çünkü sürekli ‘kavga etme, şikayet gelmesin’ dedikleri için söyleyemedim” diye konuştu.

12 yaşındaki çocuk 2 ay boyunca akran zorbalığına maruz kaldığını ailesinden gizledi - Resim : 4

Kaynak: İHA

Antalya
Lise KPSS ne zaman? 2024 ortaöğretim KPSS başvuru-sınav takvimi Elon Musk'tan şok adım Yarıyıl tatili ne zaman, ocak ayının kaçında başlıyor? AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı, 2023/1. dönem sınavı ne zaman?