Zelenski ile eşinin NATO Zirvesi'ndeki kıskançlık krizi! Olena bıraktı, Zelenski tuttu

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılan NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile eşi Olena Zelenski'nin arasındaki kıskançlık anları sosyal medyada gündem oldu. Zirve'de eşinin triplerini örtbas etmeye çalışan Zelenski, zaman zaman tek kaldı zaman zaman eşinin bıraktığı eli tekrar tutmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı.

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılan NATO Liderler Zirvesi birçok yönden çeşitli görüntülere tanık oldu. Liderlerin sıcak samimi kareler paylaştığı zirvede kritik kararlar da verildi.

Dünya liderlerinin görüşmeleri ve alınan kararlar dikkatle izlenirken gözler ülkesi savaşta olan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin üzerindeydi. Zelenski'nin NATO Zirvesi'nde çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Zelenski ile eşinin NATO Zirvesi'ndeki kıskançlık krizi! Olena bıraktı, Zelenski tuttu - Resim : 2
Zelenski'nin yalnız kaldığı anlar

YALNIZ KALINCA SURATINI ASTI

Fotoğrafta Zelenski'nin yalnızlığına dikkat çekilirken konu hakkında sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

KISKANÇLIK KRİZİ

Tüm bunların üzerine Devlet Başkanı Zelenski'nin eşi Olena Zelenski ile yaşadığı elektrikli iletişim de sosyal medyada gündem oldu. First Lady Olena Zelenski eşine bakışlarına sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

Zelenski ile eşinin NATO Zirvesi'ndeki kıskançlık krizi! Olena bıraktı, Zelenski tuttu - Resim : 3
Zelenski ile Litvanya Cumhurbaşkanının eşi Diana Nausėdienė'ye sarıldığı anlar

DİANA İLE SARILIŞIYLA BAŞLADI

Volodimir Zelenski'nin Litvanya Cumhurbaşkanının eşi Diana Nausėdienė'ye sarıldığı anlarda Olena Zelenski'nin rahatsız olması ile kriz başladı. Olena'nın o anlardaki bakışları çok konuşuldu.

Zelenski ile eşinin NATO Zirvesi'ndeki kıskançlık krizi! Olena bıraktı, Zelenski tuttu - Resim : 4
Olena bıraktı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve eşi Olena Zelenska’nın NATO Liderler Zirvesi kapsamında gittikleri Vilnius’ta kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medyada espri konusu oldu.

Zelenski ile eşinin NATO Zirvesi'ndeki kıskançlık krizi! Olena bıraktı, Zelenski tuttu - Resim : 5
Volodimir Zelenski tuttu

First lady Olena’nın, Diana Nausėdienė'ye sarıldıktan sonra Zelenski'nin sahnede elini bırakması sosyal medyada kıskançlık olarak yorumlandı.

Çin ordusunun kadın askerleri kortej yürüyüşü ile gündem oldu Domates, benzinden bile pahalı! Musk, yeni yapay zeka şirketini duyurdu Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür