Yunanistan'da yangınlar dur durak bilmezken, vali düğünde göbek atıyor

Yunanistan'da günlerdir süren orman yangınları can acıtmaya devam ediyor. Birçok ülkenin de yardım desteğinde bulunduğu yangınlar bir türlü kontrol altına alınamazken, Attica Valisi Patulis'in bir düğünde dans edip göbek attığı görüntüler sosyal medyada yayınlandı. Söz konusu videonun ardından ülkede tartışma çıktı. İşte o anlar...

Yunanistan'da orman yangınlarının ardı arkası kesilmiyor. Ülkedeki yangınlar kontrolden çıkarken alevlere teslim olan Attica şehrinin valisinin ortaya çıkan görüntüleri ortalığı karıştırdı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, yangınların sürdüğü Attica ilinin valisinin katıldığı bir düğündeki eğlenceli anları eleştirilere konu oldu. Düğünde dans edip eğlenen vali, adeta vatandaşlar tarafından bombardımana tutuldu.

Attica Valisi Patulis
Attica Valisi Patulis

YUNANİSTAN'DAKİ DURUM

Dün Yunanistan'ın Magnisia bölgesinde alevler askeri uçak mühimmat deposuna sıçramış ve büyük bir patlama meydana gelmişti. Ülkede günlerdir süren orman yangınlarında 4 kişi hayatını kaybetmişti. Yunanistan'da 17 Temmuz'da başlayan orman yangınları devam ederken, yangınlara müdahale etmek için Türkiye, İsrail, Mısır, Bulgaristan, İtalya, Malta, Fransa, Ürdün, Polonya, Romanya ve Slovakya yardım göndermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım ve Orman Bakanlığına ait iki amfibik yangın söndürme uçağı ve bir yangın söndürme helikopteri, dokuz kişilik uçuş ekibiyle 22 Temmuz'da Atina'ya varmıştı. Türkiye'den gönderilen uçaklar, Rodos Adası'ndaki yangınlarda görev yapıyor.

İngiliz'in hatası: ABD yerine Rusya'nın müttefikine gönderildi Bakan Fidan'dan Kur'an-ı Kerim'e saldırılara tepki! Putin Afrika ülkelerinin 23 milyar dolar borcunu sildiğini duyurdu Telefon için çocuğunu sattı!