Yunanistan Spike füzelerini Türkiye sınırına yerleştirecek! İsrail ile anlaşma yapıldı

Türkiye'yi tahrik etmek için destekçilerinden aldığı emirleri yerine getirmeye devam eden Yunanistan, bu kez da sınırımızı silahlandıracak. Yunan basını, Atina yönetiminin İsrail'den alacağız Spike füzelerini Türkiye sınırına konuşlandıracağını yazdı.

Yunanistan Spike füzelerini Türkiye sınırına yerleştirecek! İsrail ile anlaşma yapıldı

Fransa ve ABD'nin kukla devleti haline gelen Yunanistan, Doğu Akdeniz ile Ege'de Türkiye'yi tahrik etmeye devam ediyor. Bununla da kalmayan Atina yönetimi, İsrail ile yaptığı anlaşmalar sonrasında alacağı silahları Türkiye sınırına yerleştirme kararı aldı.

Yunanistan Spike füzelerini Türkiye sınırına yerleştirecek! İsrail ile anlaşma yapıldı - Resim : 1

YUNAN BASINI DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra 'tarihi bir adım atarak olumlu süreçler bekliyoruz' diyen Yunan Başbakan Kiriakos Miçotakis güvenilmezliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Yunanistan Spike füzelerini Türkiye sınırına yerleştirecek! İsrail ile anlaşma yapıldı - Resim : 2

Greek City Times gazetesi Yunanistan'ın İsrail ile anlaştığını duyurarak alınacak Spike füzeleri hakkında flaş bir iddiada bulundu.

Söz konusu gazete tarafından yapılan haberde, İsrail'den alınacak olan Spike füzelerinin Türkiye sınırına yerleştireceği belirtildi.

Yunanistan Spike füzelerini Türkiye sınırına yerleştirecek! İsrail ile anlaşma yapıldı - Resim : 3

Yapılan anlaşma ile İsrail devletine ait Rafael şirketi tarafından üretilen füzeler ve Apache saldırı helikopterleri ile Yunan ordusu donatılacak.

Fransa Ermeni terör örgütlerine silah verecek Rusya'dan flaş Kırım açıklaması ABD Temsilciler Meclisi Başkanı görevden alındı Venedik’te katliam gibi kaza! 20 ölü