Yahudi yerleşimciler Kudüs'te rahibe saldırdı

Filistin yönetimi, Yahudi yerleşimcilerin Kudüs'te bir rahibi hedef alan saldırısını ırkçı kültürün yansıması olarak niteleyerek sert bir şekilde kınadı.

Yahudi yerleşimciler Kudüs'te rahibe saldırdı
  • Filistin Dışişleri Bakanlığı, yazılı açıklamasında, Yahudi yerleşimciler tarafından uygulanan ırkçı ve etnik şiddetin durdurulması için uluslararası baskı yapılması için çağrıda bulundu.
  • Açıklamada, Yahudi yerleşimcilerin Kudüs'te bir Hıristiyan rahibine saldırarak yüzüne tükürdüğü belirtilerek, yapılan bu hareketin ırkçı sömürgeci bir kültürün yansıması olduğuna işaret edildi.
  • İşgal altındaki Kudüs'ün Davud Kapısı girişinde Yahudi yerleşimcilerin Hıristiyan din adamına tükürdüğü, diğer bir saldırganın ise kötü sözlerle Hz İsa'ya sövdüğü ifade edilen açıklamada, söz konusu tutum ve davranışların en sert ifadelerle kınandığı kaydedildi.
Kanser tedavisi gören Namibya Cumhurbaşkanı Geingob yaşamını yitirdi Gazze'de can kaybı 27 bin 365'e çıktı Alper Gezeravcı'nın dönüşü tekrar ertelendi! Spacex'ten açıklama👨🏼‍🚀🚀 Kabil'de en yoğun kar yağışı