Volvo'nun Hollanda'daki kazası efsanenin karizmasını çizdi!

Sağlamlığıyla bilinen Volvo'nun Hollanda'da meydana gelen bir kazası gündem oldu. Hollanda'nın Gelderland bölgesine bağlı Zevenaar yakınlarında bir ağaca çarpan Volvo XC90 model otomobilin paramparça olmuş hali görenleri şaşkına çevirdi.

Volvo hayranlarını üzen görüntüler. Hollanda'da ağaca çarpan yeni model Volvo, ortadan ikiye bölündü. Akıllara şiddetli kazalar sonrası ikiye bölünen Şahin'ler geldi.

14 Ağustos 2023 tarihinde Hollanda'nın Gelderland bölgesine bağlı Zevenaar yakınlarında A12 otoyolunda ciddi bir kaza meydana geldi.

Hollanda'da yaşanan olayda, Volvo XC90 model araç ağaca çarparak ortadan ikiye bölündü. Aracın sürücü kazadan yaralı olarak kurtarılırken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu görüntüler Volvo hayranlarını şaşırtıken aracın güvenliği konusunda endişeleri artırdı.

Uzun yıllardır güvenilir ve güvenlik odaklı araçlar ürettiğine yönelik kamuoyu algısını çok iyi yürüten Volvo'nun ikiye ayrılan bu aracı akıllara şiddetli kazalar sonrası ikiye bölünen Şahin'leri getirdi.

Kuzey Kore atom bombası başlığı takılı seyir füzesi ateşledi Fransa'dan Gabon'a karşı hamle Bir bebeğin mucize kurtuluşu kamerada Kerkük'te sokağa çıkma yasağı