Vladimir Putin, akıllı tahtaya resim çizdi: Görenler alkışladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ziyaret ettiği bir okulda bulunan akıllı tahtanın başına geçti. Eline kalemi alan Putin, çizgi film karakteri Sünger Bob'u andıran bir resim çizdi. Altına kendi imzasını atan Rusya Devlet Başkanı, alkışlar eşliğinde okulu terk etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ziyaret ettiği okulda, ilginç bir teklif geldi. Orada bulunan bir akıllı tahtaya resim çizmesi istenen Putin, bu talebi geri çevirmedi. Sessizlik içerisinde kalemi eline alan Rusya Devlet Başkanı, gülen suratlı ve üç adet saç teli bulunan, çizgi film karakteri Sünger Bob'u andıran bir resim çizdi. 

Vladimir Putin, akıllı tahtaya resim çizdi: Görenler alkışladı - Resim : 1
Tahtada ortaya çıkan resim

Putin'in çizdiği kulaklar dikkat çekerken, resim bitiminde altına imzasını attı. Alkışlarla birlikte okulu terk eden Vladimir Putin'in yaptığı eski resimler de akıllara geldi.

10 yıl önce yine ziyaret ettiği bir okulda kedi çizen Rusya Devlet Başkanı'nın, yaptığı resmi kimse anlamamıştı.

Vladimir Putin, akıllı tahtaya resim çizdi: Görenler alkışladı - Resim : 2
Putin'in çizdiği kedi
Rusya
İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma skandalı dünya medyasında! 'NATO konusunda şansı kalmadı' Kanada, doktor alımı yapacak Yunanistan'daki seçimlerde hüsrana uğrayan Çipras istifa etti! AB-Türkiye ilişkilerinde beyaz bir sayfa iddiası