Ukrayna'da helikopter kazası! Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti

Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary kentinde bir helikopter anaokulu yakınına düştü. Kaza sonrasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle 18 kişi öldü.

Ukrayna'da helikopter kazası! Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti

Ukrayna’nın başkenti Kiev yakınlarındaki helikopter kazasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy ve yardımcısı dahil 18 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ukrayna Emniyet Müdürü İgor Klimenko, yazılı açıklamasında, Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde Acil Durumlar Hizmetleri'ne bağlı bir helikopterin düştüğünü duyurdu.

Ukrayna'da helikopter kazası! Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti - Resim : 1

Kazada Monastırskiy ve yardımcısı Yevgeniy Yenin'in hayatını kaybettiğini kaydeden Klimenko, kaza nedeniyle 2'si çocuk toplam 18 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Ukrayna'da helikopter kazası! Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti - Resim : 2

Yaralanan 22 kişinin de hastanede tedavi altına alındığını belirten Klimenko, ilgili tüm birimlerin olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ukrayna'da helikopter kazası! Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy hayatını kaybetti - Resim : 3

Ukrayna basınında yer alan haberlerde, helikopterin bir anaokulu yakınlarına düştüğü ve kazanın yaşandığı bölgede yangın çıktığı belirtildi.

Ukrayna'ya Almanya ve İngiltere'den gelen destek Rus genarali kızdırdı Twitter'da işler yolunda gitmiyor Avrupa'da kömüre talep arttı İran'da kadın yönetmene 9 yıl 9 ay hapis ve 74 kırbaç cezası