Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den şok iddia: Putin öldü, yeşil ekran kullanıyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın patlak vermesinden bu yana Avrupa'nın okları Putin'e dönmüştü. Son yıllarda ortaya atılan Putin'in kanser olduğu iddiası ise bugün bambaşka bir boyuta ulaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Putin'in kanserden dolayı öldüğünü ve yerine dublör kullandığını iddia etti. İsveç'in Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşan devlet başkanı, kiminle uğraştıklarını tam olarak anlamadığını, yeşil ekrandaki Putin'in gerçek olmadığını iddia etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den şok iddia: Putin öldü, yeşil ekran kullanıyor

Rusya Ukrayna savaşının patlak vermesinden sonra tüm Batılı oklar Putin'e döndü. Sağlıklı beslenmesi ve yaptığı sporlarla da sık sık konu olan Putin hakkında şok edici iddialar ortaya atıldı.

Daha önceden Avrupa kaynaklı haber sitelerinde Putin'in kanser olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Sonrasında ise Ukrayna istihbarat kaynakları ve yetkilileri, Rus Devlet Başkanı Putin'in son dönemlerde dublör kullandığını iddialarında bulunmuştu. 

Tümgeneral Kirilo Budanov, katıldığı televizyon programında Putin'in imajının son dönemlerde değiştiğini söylerken, bunun sebebinin ise dublör kullanması olduğunu dile getirmişti.

Budanov, iddialarını ise 'kulağa' dayandırdı. Putin'in kamuoyu karşısına çıktığında boyunda ve kulağının şeklinde ciddi değişikler olduğunu söylerken "Fotoğraflara bakınca kulaklara dikkat etmek gerekiyor. Kulaklar parmak izi gibidir ve her insanın kulağı biriciktir, taklit edilemez” ifadelerini kullanmıştı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den şok iddia: Putin öldü, yeşil ekran kullanıyor - Resim : 1

BİR BAŞKA İDDİA İSE ZELENSKIY'DEN GELDİ
Son yıllarda Putin'in kanser olduğu iddiaları ortaya atılmaya başlanmıştı. Avrupa'da ortaya atılan iddialara göre Putin, Rusya Ukrayna arasındaki savaşa devam edebilmek için Batı'nın kanser ilaçları ve tedavileriyle hayata tutunuyor. Daha sonrasında ise Ukrayna casus şefi, Putin'in "çok yakında kanserden öleceğini" iddia etmişti.

Ancak asıl şok iddia Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den geldi. Zelenskiy, Putin'in çoktan ölmüş olabileceğini ve yeşil ekran kullanıldığını iddia etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den şok iddia: Putin öldü, yeşil ekran kullanıyor - Resim : 2

KİMİNLE UĞRAŞTIĞINI BİLMİYORMUŞ
İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda yaptığı açıklamada, "Kiminle ve ne hakkında konuşacağımı tam olarak anlamıyorum. Bazen yeşil bir ekranda görünen Rusya başkanının aslında doğru kişi olduğundan emin değilim. Yaşıyor mu, karar veriyor mu, orada kim karar veriyor anlamıyorum. Kiminle uğraştığımızı tam olarak kestiremiyorum." ifadelerinde bulundu.

Zelenskiy konuşmasında, Batılı müttefiklere, Putin'in birlikleriyle savaşmak için Kiev'e daha ağır silahlar vermeleri için baskı da yaptı

KREMLIN'DEN CEVAP GELDİ
Kremlin, Ukrayna'nın Putin hakkındaki iddialarına "Putin yaşıyor, ve var olmaya devam edecek" ifadeleriyle karşılık verdi.

ABD Suriye'de kan durmasın istiyor İsveç'ten yeni rezalet Boston Dynamics şaşırtmaya devam ediyor Hayat durma noktasına gelecek