Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı

Son dönemde Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Katz küstah tehditlerine devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Katz, Türkiye'nin Haniye'nin şehit edilmesi ile ilgili verilen bir günlük yas kararını hedef alırken tepki toplayan açıklamalar yaptı. Katz "Büyükelçilik temsilcileri yas tutmak istiyorlarsa Türkiye'ye gitmeli ve terör örgütü Hamas'ı kucaklayan efendileri Erdoğan'ın yanında yas tutmalılar." dedi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'e ilişkin yaptığı konuşmada "Nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız." çıkışı sonrasında küstah ifadeler kullanan İsrail Dışişleri Bakanı Katz skandal çıkışlarını sürdürüyor.

"TÜRKİYE NATO'DAN ÇIKARILSIN"

Katz bu sebeple "diplomatlara bütün NATO üyeleriyle acilen temasa geçilerek Türkiye'nin kınanması ve bölgesel ittifaktan çıkarılması için" çağrıda bulunduğunu açıkladı.

SİYONİST BAKANDAN ALÇAK PAYLAŞIM

Bu sözler üzerine rahatsız olan terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'ı hedef aldı.

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı - Resim : 1

"ERDOĞAN, SADDAM HÜSEYİN'İN İZİNDEN GİDİYOR"

Katz, paylaşımında,"Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin." küstah ifadeler kullandı.

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı - Resim : 2

ERDOĞAN: KLAVYE SOYTARILARI BİZİ KORKUTAMAZ

Katz'ın bu açıklamaları Türkiye'den büyük tepki toplarken Erdoğan yaptığı konuşmada Katz'a yanıt verdi.

Erdoğan "Biz, İstiklal Marşı bile 'Korkma' diyerek başlayan bir milletiz. Klavye soytarılarının hadsiz mesajları bizi korkutmaz, sindirmez. Kimsenin tehditlerine boyun eğmeyiz." ifadelerini kullandı.

Katz tahrik edici açıklamalarına devam ederken bu sefer de Türkiye'nin Hamas lideri Haniye'nin şehit edilmesi sonrası aldığı yas kararını hedef aldı.

Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı - Resim : 3

HEDEFİNDE YİNE TÜRKİYE VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VAR

Katz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yas kararını kınarken büyükelçileri ve Erdoğan'ı hedef aldı.

İşte Katz'ın paylaşımı:

Dışişleri Bakanlığı yetkililerine, İsrail'in lideri İsmail Haniye'nin ortadan kaldırılmasına tepki olarak Tel Aviv'deki Türkiye Büyükelçiliği'nde Türk bayrağının yarıya indirilmesinin ardından Türkiye'nin İsrail Büyükelçi Vekili'ni ağır bir kınama için çağırmaları talimatını verdim İsrail Devleti, 7 Ekim'de Hamas'ın zulmüne öncülük eden ve televizyondaki korkunç görüntüleri izlerken arkadaşlarıyla birlikte dua ederek, katillere başarılar dileyen İsmail Haniye gibi bir katil için yas ifadelerine tolerans göstermeyecektir. Büyükelçilik temsilcileri yas tutmak istiyorlarsa Türkiye'ye gitmeli ve terör örgütü Hamas'ı kucaklayan, onun cinayet ve terör eylemlerini destekleyen efendileri Erdoğan'ın yanında yas tutmalılar.

 Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliği Haniye için bayrağı yarıya indirdi! İsrailli Bakan çıldırdı - Resim : 4

AB'den "takas" açıklaması Haniye'nin eşinden veda! Hizbullah'tan İsrail'e füze saldırısı! Filistinlilerin sığındığı okula saldırı: 15 ölü