Türk SİHA'ları Avrupa'da uçacak! Kosova Bayraktar TB2'leri teslim aldı

Türkiye'nin ürettiği Bayraktar TB2 SİHA'lar dünya genelinde büyük bir hava gücü olarak görülüyor. 20'den fazla ülke Türkiye'den SİHA satın almak için sıraya girerken, Kosova eğitimler sonrasında TB2'lerine kavuştu. Başbakan Albin Kurti görüntüleri paylaşarak "Artık daha güvenliyiz" ifadelerine yer verdi.

Türk SİHA'ları Avrupa'da uçacak! Kosova Bayraktar TB2'leri teslim aldı

Türkiye'nin dosta güven düşmana korku salan SİHA'ları bir ülkeye daha teslim edildi. Kosova, Bayraktar TB2 silahlı insansız hava araçlarına kavuştu. Kosovalı subaylar, Türk SİHA'ları için verilen eğitimleri tamamlarken, Kosova Başbakanı Albin Kurti görüntüleri paylaştı.

Kosova türk sihalarını teslim aldı
Kosova, Türk SİHA'ları Bayraktar TB2'leri teslim aldı

"KOSOVA DAHA GÜVENLİ"

Azerbaycan-Ermenistan ve Ukrayna-Rusya savaşlarında tarih yazan Türk SİHA'larını gururla paylaşan Kosova Başbakanı, Facebook mesajında "Kosova artık her zaman gurur duyduğundan daha güvenli!" ifadelerine yer verdi.

Türk SİHA'ları Avrupa'da uçacak! Kosova Bayraktar TB2'leri teslim aldı - Resim : 2

KOSOVA MEDYASI MANŞETLERE TAŞIDI

Kosova medyasının manşetten verdiği fotoğraflarda, Bayraktar TB2'ler vardı.

Türk SİHA'ları Avrupa'da uçacak! Kosova Bayraktar TB2'leri teslim aldı - Resim : 3

Gelişmeyi manşetine taşıyan Koha Ditore, Bota Sot, Kosova Sot ve Zeri gibi yayın organları, Başbakan Kurti'nin Balkan ülkesinin artık Bayraktar TB2 sahibi olduğunu doğruladığını bildiriyor.

Türk SİHA'ları Avrupa'da uçacak! Kosova Bayraktar TB2'leri teslim aldı - Resim : 4

Dünya medyası Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuşuyor! Arjantin basınında 15 Temmuz geniş yer buldu Alaska halkına peş peşe uyarı! Sıcaklar Netanyahu’yu da vurdu