Trump'ın eski yardımcısı Pence, gelecek yıl düzenlenecek olan başkanlık seçimleri için adaylığını duyurmaya hazırlanıyor

Eski ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, gelecek hafta düzenlenecek olan konuşmasında, bir dahaki yıl gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimleri için adaylığını duyuracağı öğrenildi.

Trump'ın eski yardımcısı Pence, gelecek yıl düzenlenecek olan başkanlık seçimleri için adaylığını duyurmaya hazırlanıyor

Amerikan basınında yer alan habere göre, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Yardımcısı Pence, gelecek yıl düzenlenecek olan başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti'den adaylığını, 7 Haziran'da Lowa eyaletinde yapacağı konuşmasında duyuracak.

'Eski patronu' Trump'a rakip olacak olan Pence, ülkede yapılan anketlerde Trump ve diper Cumhuriyetçi aday Ron DeSantis'in ardından en popüler isim olarak görünüyor.

Morning Consult tarafından 26-28 Mayıs arasında yapılan anketlere göre, Cumhuriyetçi seçmenin yüzde 56'sı Trump'ı, yüzde 22'si DeSantis'i desteklerken, Pence'nin desteği yüzde 5 seviyesinde göründü.

Trump'ın eski yardımcısı Pence, gelecek yıl düzenlenecek olan başkanlık seçimleri için adaylığını duyurmaya hazırlanıyor - Resim : 1

Cumhuriyetçi Parti'den adaylıklarını duyuran diğer isimler arasında yer alan eski ABD BM Damini Temsilcisi Nikki Haley, genç multimilyoner Vivek Ramaswamy, iş insanı Perry Johnson, muhafazakar siyahi radyo sunucusu Larry Elder, Senatör Tim Scott ve siyasetçi Asa Hutchinson gibi isimler de yer alıyor.

Demokrat Parti'den ise Başkan Joe Biden, eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni Robert F. Kennedy Jr. ve yazar Marianne Williamson, adaylıklarını resmen duyurmuştu.

Trump’ın başı dertte! Ses kaydı ortaya çıktı ABD'li siyasi analist S.L. Kanthan CIA'in Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıkladı! James Jeffrey'den flaş Türkiye-Yunanistan yorumu! Türkiye'nin daha büyük meseleleri var Tüyler ürperten infaz! Gazeteci ormanda vahşice öldürüldü! Samuray kılıcıyla...