Titanik'ten 5 kat büyük yolcu gemisi seyahatine başladı

Dünyanın en büyük yolcu gemisi olan ve Titanik’ten 5 kat daha büyük “Icon of the Seas” yolcu gemisi 1 haftalık gezi için Miami Limanı’ndan Cumartesi günü demir aldı.

Titanik'ten 5 kat büyük yolcu gemisi seyahatine başladı
  • Dünyanın en büyük yolcu gemisi Royal Caribbean'a ait “Icon of the Seas” adlı yolcu gemisi 7 günlük seyahatine başladı.
  • Miami Limanı’ndan Cumartesi günü demir alan 365 metre uzunluğundaki 20 katlı yolcu gemisi, 7 bin 600 yolcu ve 2 bin 350 mürettebat alabilecek kapasiteye sahip. 2 milyar dolara mal olan gemide 20 güverte, 2 bin 805 kamara bulunuyor.

Titanik'ten 5 kat büyük yolcu gemisi seyahatine başladı - Resim : 1

TİTANİK'TEN 5 KAT DAHA BÜYÜK

  • Ayrıca 55 metrelik yapay bir şelale, 40 yemek alanı ve bar, 7 yüzme havuzunun da yer aldığı gemi, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda batan dönemin en büyük ve lüks yolcu gemisi olarak tarihe geçen Titanik’ten 5 kat daha büyük.
  • Eyfel Kulesi'nden de daha uzun olan gemide 6 su kaydırağı bulunuyor.
  • Yolcuların keyifli vakit geçirmesi için seyahatte 16 kişilik bir orkestranın yanı sıra farklı müzik tarzlarına sahip 50 müzisyen ve çok sayıda komedyen görev alacak.
  • Gemi Karayipler turunun ardından Miami Limanı’na dönecek.

Titanik'ten 5 kat büyük yolcu gemisi seyahatine başladı - Resim : 2

Japonya’da 7,6’lık depremde ölü sayısı 238’e yükseldi Beyaz Saray: İran saldırıyı düzenleyen grupları silahlandırıp eğitiyor Soykırımcı İsrail askerlerine pizza gönderen Pizza Hut'a boykot başladı Mali'de kritik görüşme