Tiktok akımları can almaya devam ediyor! Hareket eden tekneden atlıyorlar, sonrası korkunç

Tiktok'taki ölümcül akımlara bir yenisi daha eklendi. Hızlıca popülerlik kazanan meydan okumada hareket halindeki bir tekneden takla atarak atlanan akım, Amerika'da 4 kişinin yaşamını yitirmesine yol açtı. Uzmanlar yeni TikTok trendinin denenmemesi meselesinde uyardı.

TikTok'ta yeni akım 4 kişiyi hayattan kopardı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Alabama eyaletindeki görevliler son aylarda biri baba olmak üzere en az 4 şahsın yeni bir TikTok akımını test ederek can verdikerlni duyurdu. Childersburg Kurtarma Timi'nden Yüzbaşı Jim Dennis'e göre yeni TikTok trendini yapmak için pek çok insan hareket halindeki teknenin ucundan takla atarak suya atladı.

BOYUNLARI KIRILARAK ÖLDÜLER

“Tekneden atlama” isimli yeni trend nedeniyle 4 kişi boyun kırılması sonucunda boğularak hayatını kaybetti.

“BETON ETKİSİ YARATIYOR”

ABC 7’ye konuşan Jim Dennis, “Teknenin yüksek hızı durgun su ile birleştiğinde beton etkisi yaratıyor. Su aslında tehlikeli bir iniş pisti haline geliyor. Hareket halindeki bir tekneden atlamak ölümle eşdeğer. Eğer kişi boynunu ve başını koruyamazsa kalıcı olarak felç kalabilir ya da büyük ihtimalle anında ölür. Yapmayın. Bu hayatınıza değmez” dedi.

Stoltenberg: Daha güçlü ittifak için önemli kararlar alacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AB çıkışına Scholz'dan açıklama geldi Rusya'dan Türkiye açıklaması NATO Liderler Zirvesi başladı