Tayvan'ı ayaklandıran olay! Sapkın öğretmen 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı! Savunması pes dedirtti

Tayvan'ın Taoyuan şehrinde adı açıklanmayan bir öğretmen ve kimliği gizli tutulan 12 yaşındaki erkek öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı gün yüzüne çıktı. Taoyuan bölge mahkemesinde görülen davada öğrencisi ile 4 aylık bir ilişki olduğunu itiraf eden öğretmen hamile kalarak doğum yaptığı ifade edildi. Öğrencisiyle birlikte olarak onun bebeğini doğuran öğretmene 17.5 yıl hapis cezası verildi.

Tayvan'ı ayaklandıran olay! Sapkın öğretmen 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı! Savunması pes dedirtti
  • Tayvan adı saklanan bir öğretmen ve bir öğrencisinin yasak aşkı ve bu ilişkiden meydana gelen çocuklarıyla ayaklandı.
  • The Straits Times'ın haberine göre öğrencisi 6. sınıfa giderken bir mesajlaşma platformu üzerinden mesaj yollayarak onunla iletişim kuran öğretmen sürekli okul içinde görüşmek istiyordu.

ÇOCUĞUN BABASI FARKETTİ

  • Öğrencisinin babasının durumu fark ederek polise ihbarda bulunması üzerine gerçek ortaya çıktı.

SAVUNMASI PESS DEDİRTTİ

  • Öğrencisiyle ilişki olduğunu kabul eden öğretmen mahkemeye verdiği ifadesinde cinsel birliktelik yaşamak istemediğini söyleyerek kendisini savundu.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN TECAVÜZ ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

  • Öğrencisinin onu ilişkiye zorladığını ifade eden öğretmen, "Beni iterek yere düşürdü. O sırada ne olduğunu bilmiyordum ama felç olmuş gibi hissettim. Uyandığımda bedenimin alt kısmı ağrıyordu ve kanıyordu ve bana ne yaptığını anladım. Bu sadece tek bir sefer yaşandı ve hamile kaldım" dedi.
  • Duruşma sırasında yapılan DNA testi, çocuğun babasının ismi açıklanmayan 12 yaşındaki öğrenci olduğunu kanıtladı.
  • Öğretmen, reşit olmayan bir kişiyle cinsel eylemleri içeren dokuz ayrı cinsel suçla suçlandı.
Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi İsrail'de Türk gazetecilere saldırı İsrailli aileler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdı Deprem değil işgalci İsrail yıktı!