Tayland'daki bir okulda yapılan yangın tatbikatı facia ile sonlandı! 1 ölü 10 yaralı

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir okulda yapılan tatbikat sırasında yangın tüpünün patlaması sonucu facia yaşandı. Aniden patlayan tüp, tatbikatı izleyen bir grup öğrencinin üzerine savruldu. Olay yerinde 1 öğrenci hayatını kaybederken, 10 öğrenci de yaralandı.

Tayland'daki bir okulda yapılan yangın tatbikatı facia ile sonlandı! 1 ölü 10 yaralı

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bulunan Rajavinit Mathayom Okulu'nda sabah saatlerinde düzenlenen yangın tatbikatı facia ile sonlandı.

Tatbikat esnasında aniden patlayan tüp, tatbikatı izleyen bir grup öğrencinin üzerine savruldu.

Kazanın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken olay yerinde 1 öğrencinin hayatını kaybettiği, 10 öğrencinin ise yaralandığı öğrenildi. Yaralı öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmazken, 1 öğrencinin vücudunda şarapnel parçaları nedeniyle kanamalı yaralanma olduğu bildirildi.

Tayland'daki bir okulda yapılan yangın tatbikatı facia ile sonlandı! 1 ölü 10 yaralı - Resim : 1

BİR ÖĞRENCİNİN YÜZÜNE ÇARPTI

Görgü tanığı bazı öğrenciler verdikleri ifadede tatbikat sırasında yaşanan patlamanın şiddetiyle bazı itfaiye görevlilerin ve öğrencilerin çevreye savrulduğunu belirtirken, patlayan tüpün yaklaşık 10 metre mesafedeki bir erkek öğrencinin yüzüne çarptığını söyledi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Tayland Polis Amiri Thiti Saengsawang yaptığı açıklamada, Rajavinit Okulu’nun bahçesinde sabah saatlerinde yaşanan patlama sonucu 18 yaşındaki 1 erkek öğrencinin yüzüne aldığı darbe sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği ve kaza ile ilgili sorumlu 7 kişinin gözaltına alındığını aktardı.

Tayland'daki bir okulda yapılan yangın tatbikatı facia ile sonlandı! 1 ölü 10 yaralı - Resim : 2

Tayland Eğitim Bakanı Trinuch Thienthong öğle saatlerinde olayın yaşandığı okulu ziyaret ederek incelemelere katıldı ve konu ile ilgili bilgi aldı. Hayatını kaybeden öğrencinin ailesine başsağlığı dileyen Thienthong, yaşanan kazada yangın tüpünün güneş altında uzun süre bekletilmiş olması veya bakımsız olması ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

Tayland'daki bir okulda yapılan yangın tatbikatı facia ile sonlandı! 1 ölü 10 yaralı - Resim : 3

Yaşanan trajik olay ülkede büyük yankı uyandırırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

İki yaşındaki çocuk hamile annesini öldürdü Almanya'da göç düzenlemesi: Artık çalışmak daha kolay FBI'ın kara listesindeki Müslümanlar hakkında flaş açıklama! İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılmasının üzerinden 7 yıl geçti