Son dakika! Reuters İsrail tanklarının Refah'ın merkezine girdiğini duyurdu

Son dakika haberleri... İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın aldığı tedbir kararına rağmen 26 Mayıs'ta Refah'ta yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarını bombalamış, saldırıda 23'ü kadın, çocuk ve yaşlı olmak üzere en az 45 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 249 Filistinlinin yaralandığı bildirilmişti. Reuters, İsrail tanklarının Refah'ın merkezine girdiğini duyurdu.

  • Son dakika haberleri... İsrail ordusunun masum sivilleri hapsettiği Refah sınır şehrindeki çadır kampa gerçekleştirdiği saldırıda içlerinde çok sayıda çocuk ve bebeğin de bulunduğu masumlar yanarak öldü.
  • İnfial yaratan görüntülere dünyadan art arda sert tepkiler gelirken, Reuters bölgeden yeni bir son dakika haberi geçti. Habere göre İsrail tankları, Refah kent merkezine giriş yaptı.
  • Kara operasyonunun üçüncü haftasında, İsrail tanklarının, Refah'ın simge yapılarından biri olan El Avde camisi yakınlarında görüldüğü aktarıldı.
  • İsrail ordusu, Refah operasyonuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapacağını söyledi, görgü tanıklarının anlattıklarıyla ilgili yorum yapmadı.
İsrail çadır kamplarındaki sivilleri yakarak öldürdü! İşte uydurdupu kılıf Üç ülke Filistin Devleti'ni resmen tanıdı Refah'taki katliam için akılalmaz açıklama: Trajik hata İsrail'in Refah'a saldırılarına tepki!