Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti

Son Dakika Haberleri... Rusya'da 19 yıl hapis cezasına çarptırılan muhalif lider Alexei Navalny hayatı kaybetti. Putin'in herkesten sır gibi sakladığı evini ifşa etmesiyle bilinen Navalny, Putin için akıl hastası, zenginlik ve lükse kafayı takmış durumda" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti

Son Dakika Haberleri... Rusya'da 19 yıl hapis cezasına çarptırılan muhalif lider Alexei Navalny hayatı kaybetti.

  • Açıklama, Navalny'nin bulunduğu Yamalo-Nenets bölgesi cezaevi servisi tarafından yapıldı.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 1

  • Navalny, iki hafta kadar önce ilettiği mesajda, Rusya'da mart ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Devlet Başkanı Vladimir Putin'i protesto etmek için seçmenlerden öğlen saatlerinde oy kullanmalarını istemişti.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 2

  • Telegram hesabından paylaşımda bulunan Navalny, Putin'e karşı oy kullanmanın yeterli olmadığını, zira bu seçimlerde ilk defa uygulanacak elektronik oylama sistemine hile karıştırılacağını öne sürmüştü.
  • Kremlin'den yapılan açıklamada ise "Navalny'nin ölüm nedeniyle ilgili bilgimiz yok. Gerekli araştırmaları cezaevi yapıyor" denildi.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 3

  • Rusya'da 19 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Putin'in en büyük rakiplerinden biri olarak adlandırılan muhalif lider Alexei Navalny'den bir süre haber alınamamış, geçen aralık ayında ise Rusya'nın kuzeyinde Kutup Bölgesi'ndeki bir hapishaneye nakledildiği duyurulmuştu.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 4

PUTİN'İN EVİNİ İFŞALAMIŞTI

  • Rusya Federasyonu devlet başkanı Vladimir Putin'in Krasnodar'daki Gelencik Koyu'nda bulunan 1.3 milyar dolar değerindeki sarayı dudak uçuklattı.
  • Putin'in en büyük rakibi olarak tanınan Aleksey Navalnıy'ın kişisel Youtube kanalında yayımlanan videoda, Rusya liderinin dudak uçuklatan servetinin boyutları ortaya çıkarılmıştı.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 5

  • Putin'in herkesten gizlenen devasa sarayı hakkında yayımlanan video, bir günde 26 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 6

  • Aleksey Navalny, Putin için, "akıl hastası, zenginlik ve lükse kafayı takmış durumda" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika: Putin muhalifi Alexei Navalny hapishanede hayatı kaybetti - Resim : 7

  • Navalny'nin ölümünün ardından NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ten açıklama geldi.
  • Stoltenberg şu ifadeleri kullandı:

"Alexei Navalny'nin ölümüyle ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkarılması ve Rusya'nın sorularımızı yanıtlaması gerekiyor."

Miçotakis duyurdu: Yunanistan'da eşcinsel evlilik yasallaştı Sevgilisinin intikamını almak için orduya girdi! Tecavüze uğrayan kadın şizofreni hastası oldu Üniversite hastanesinde bakire kız öğrencilerin isim ve telefonları sızdırıldı BM: Gazze'de hiçbir yer güvenli değil