Son Dakika: Konya Selçuklu'da 5 büyüklüğünde deprem!

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 7.24 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. AFAD Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklama ile ilde olumsuz bir durumun bulunmadığını açıkladı. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde 3.9 büyüklüğünde ve 6 kilometre derinliğinde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

Son Dakika: Konya Selçuklu'da 5 büyüklüğünde deprem!

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, Konya'nın Selçuklu ilçesinde saat 18.06'da 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD VERİLERİ PAYLAŞTI

AFAD'dan yapılan açıklamada, deprem, yerin 7.24 kilometre altında gerçekleşti.

"OLUMSUZLUK YAŞANMADI"

AFAD Başkanı Yunus Sezer'in yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Konya ilimiz Selçuklu ilçesinde saat 18.06’da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.

Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarım.

İZMİR DE SALLANDI

Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığına göre İzmir'in Buca ilçesinde de 18.36'da 3.9 büyüklüğünde ve 6 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Katliamcı Fransa Afrika'dan kovuluyor Euphoria oyuncusu Angus Cloud neden öldü, kaç yaşındaydı? Ukrayna Moskova'ya İHA'larla saldırdı! Genç postacının kahreden sonu! 3 gün çığlıklarını kimseye duyuramadı