Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana durmaksızın saldırdığı Filistin'in Gazze Şeridi'nde adeta soykırım yaşanıyor. Yaşlı, çocuk, kadın demeden haince saldıran İsrail ordusu sivilleri katlediyor. Son gelen bilgilere göre İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine son 24 saatte düzenlediği saldırılarda, 55 Filistinliyi öldürdüğü duyuruldu.

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti
  • Hamas'ın 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlemesinin ardından İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti - Resim : 1

  • 2 ayı aşkın süredir devam eden saldırılarında İsrail, Gazze'de binlerce sivili katletti. 

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti - Resim : 2

  • Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarını sürdürüyor.

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti - Resim : 3

  • İsrail güçlerince, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentine son 24 saatte düzenlenen saldırılarda 55 Filistinli öldürüldü.

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti - Resim : 4

  • İsrail ordusuna ait botların Gazze'nin güneyindeki Refah kentini yoğun bir şekilde bombalaması nedeniyle de çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı.
  • Gazze Şeridi'nin orta kesimleri ile kuzeydeki Cibaliye bölgesini hedef alan saldırılar da çok sayıda kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden oldu.

Son Dakika: İsrail'in alçak saldırıları devam ediyor! 55 Filistinli daha hayatını kaybetti - Resim : 6

  • Öte yandan Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sivil savunma ekipleri, İsrail'in yoğun bombardımanı nedeniyle ölü ve yaralıların bulunduğu bölgeye ulaşamadığını duyurdu.

 

 

 

 

 

İsrail Gazze Filistin
48 yıl sonra aklandı! Kovid kabusu bitmedi! Dünyada yeni varyant hızla yayılıyor Almanya'da hükümet anlaştı! Türkleri de ilgilendiren karar Gazze oylaması 3. kez ABD'ye takıldı