Son Dakika: İsrail, Safiyüddin'in öldürüldüğünü açıkladı

Reuters'ın haberine göre, İsrail ordusu, Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyüddin'in öldürüldüğünü doğruladı.

Son Dakika: İsrail, Safiyüddin'in öldürüldüğünü açıkladı
  • İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları devam ediyor.
  • İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve Hasan Nasrallah'ın halefi olarak görülen Haşim Safiyuddin'in 4 Ekim'de başkent Beyrut'un güneyinde yer alan Dahiyeh'e düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğü iddia etti.
  • Açıklamada, aynı saldırıda Hisbullah'ın istihbarat birimi başkanı Hüseyin Ali Hazima'nın da öldürüldüğü aktarılarak, saldırı sırasında aralarında üst düzey Hizbullah komutanların da bulunduğu 25'ten fazla Hizbullah üyesinin karargahta bulunduğu ifade edildi.
  • Hizbullah, Safiyuddin hakkında henüz açıklama yapmadı. Hasan Nasrallah'ın, 27 Eylül'de Dahiyeh'de İsrail hava saldırısında öldürülmesinin ardından Haşim Safiyuddin'in adı liderlik için öne çıkıyordu.
DEAŞ'a yeni darbe! BM: Gazze 70 yıl geriye gitti Netanyahu'nun evine yönelik saldırıyı üstlendiler Küba'da tropikal fırtına 6 can aldı