Son dakika haberi... Rusya: Füze saldırısında 63 Rus askeri öldü

Son dakika haberi... Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Donetsk bölgesine düzenlenen füze saldırısında 63 Rus askeri hayatını kaybetti" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, saldırının ABD tarafından tedarik edilen HIMARS çok namlulu roketatar sistemleriyle fırlatılan 6 füzeyle gerçekleştirildiği kaydedildi.

Son dakika haberi... Rusya: Füze saldırısında 63 Rus askeri öldü

Son dakika haberi... Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin Makeyevka kentinde bulan askeri tesise düzenlediği füze saldırısında 63 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, saldırının Rus kuvvetleri tarafından kullanılan geçici bir yerleşim bölgesini hedef aldığı belirtildi.

Son dakika haberi... Rusya: Füze saldırısında 63 Rus askeri öldü - Resim : 1

Açıklamada, saldırının ABD tarafından tedarik edilen HIMARS çok namlulu roketatar sistemleriyle fırlatılan 6 füzeyle gerçekleştirildiği kaydedildi.

Saldırıya ilişkin Kiev yönetiminden henüz açıklama yapılmadı.

Son dakika haberi... Rusya: Füze saldırısında 63 Rus askeri öldü - Resim : 2

UKRAYNA TARAFI SAYIYI ARTIRDI
Ancak Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı'ndan ise bambaşka bir açıklama geldi. Saldırıların özellikle Kiev, Çernigiv, Sumi, Hmelnitski, Donetsk, Zaporijya, Mıkolayiv ve Herson bölgesindeki Rus saldırılarına karşı yapıldığı ifade edildi. Aynı zamanda ise öldürülen Rus askeri sayısının 63 değil, 400 olduğu ifade edildi.

31 FÜZE 12 DE HAVA SALDIRISI
Son 24 içinde 31 füze ve 12 hava saldırısı düzenlenlendiğinden bahseden Ukrayna, Rus ordusunun Ukrayna'ya İHA fırlattığını da söyleyerek, "13 İran üretimi Şahid İHA ile saldırı düzenlendi; ancak hepsi Ukrayna Savunma Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi. Bu tehdit Ukrayna genelinde devam ediyor" denildi.

Kaza geçiren Jeremy Renner'ın son durumu nedir? Her yerde Putin'in yanında olan kadın kim? Hava kirliliği okulları tatil etti Hırvatistan'da Şengen'e dahil oluyor