Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü. İki liderin görüşmesinde İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırıları ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede "Türkiye sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterecek." dediği belirtildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını artırması üzerine Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'e, "Türkiye sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterecek. Batı'nın sessizli Gazze'deki krizi önlenemez boyuta taşıdı" dediği ifade edildi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü - Resim : 2

Görüşmede iki lider, İsrail ve Filistin arasındaki şiddeti tırmanan çatışmalı sürecin seyrini ve bölgede yaşanan insani krizi ele aldı.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü - Resim : 3

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Filistin topraklarına yönelen vahşetin giderek derinleştiğine, sivil ölümlerin her geçen dakika arttığına dikkati çekti.

Gazze'deki insanlık hakları ihlallerine inceleme komisyonu 85 yaşındaki İsrailli kadın esir, yaşadıklarını anlattı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri olay oldu Kremlin'den Putin açıklaması