Son Dakika: Afganistan'da cuma namazı sırasında bombalı saldırı!

Son Dakika:  Afganistan'ın Pol-e-Khomri şehrindeki bir camide cuma namazı sırasında gerçekleştirilen saldırıda ölü ve yaralılar olduğu belirtildi. Baghlan Bilgi ve Kültür Dairesi Direktörü Mustafa Haşimi henüz ölü ve yaralı sayısı vermezken ilk belirlemelere göre olayda 17 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son Dakika: Afganistan'da cuma namazı sırasında bombalı saldırı!

Son Dakika: Afganistan'ın kuzeyindeki Baghlan vilayetinin Pol-e-Khomri şehrindeki bir camide cuma namazı sırasında bombalı saldırı gerçekleştirildi. 

Son Dakika: Afganistan'da cuma namazı sırasında bombalı saldırı! - Resim : 1

Baghlan Bilgi ve Kültür Dairesi Direktörü Mustafa Haşimi, “İmam Zaman Cami'de patlama meydana geldi, ölü ve yaralılar var” ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Afganistan'da cuma namazı sırasında bombalı saldırı! - Resim : 2

Haşimi, ölü ve yaralı sayısına ilişkin net sayı vermezken, ayrıntıların ilk değerlendirmelerin ardından paylaşılacağını belirtti.

Son Dakika: Afganistan'da cuma namazı sırasında bombalı saldırı! - Resim : 3

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Anadolu Ajansı ilk belirlemelere göre saldırıda 17 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Öte yandan Afganistan'ın başkenti Kabil'de, İslam Emirliği yönetimi cuma namazı sonrasında İsrail karşıtı protestolar tertiplemişti.

Kaynak: İHA

Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e ve sessiz kalanlara tepki Filistinli öğrenci isyan etti: Bu zülüm artık bitsin! Esenyurt'ta taksici aşk avına çıktı! “Bana sevgili bulun, araba emrinizde olur” Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüştü