Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bir ilköğretim okulunda gerçekleştirilen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti. Saldırının nedeni henüz bilinmiyor.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Vladislav Ribnikar İlköğretim Okulu’nda 7. sınıf öğrencisi, öğrencilerin ve okul güvenlik görevlilerinin üzerine silahla ateş açtı.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, veliler de okula akın etti.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2 Yerel medya, saldırıda okuldaki güvenlik görevlileri dahil 9 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 3Polis tarafından yapılan açıklamaya göre saldırgan gözaltına alındı.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 4Saldırının nedeni ise henüz bilinmiyor.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 5

YAS İLAN EDİLDİ
Silahlı saldırının ardından ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Ülke genelindeki okullarda eğitime ise ara verildi. 14 yaşındaki saldırganın babası da gözaltına alındı.

Sırbistan'da okula korkunç saldırı! Ölü ve yaralılar var - Resim : 6

Yunan basını Gabar petrolünü konuşuyor! "4'lü Suriye görüşmeleri 10 Mayıs'ta Moskova'da olabilir" Erdoğan'dan Antalya'da flaş açıklamalar Fransa'da PKK provokasyonu: Oy kullanacak Türklere saldırdılar