Şifa yerine acı enjekte eden hemşire 400 kişiyi bu yöntemle öldürdü iddiası

Cinayet işleyebilmek için hemşire oldu. Hastalarına damardan ilaç yerine zehir veren hemşirenin en az 400 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.

Şifa yerine acı enjekte eden hemşire 400 kişiyi bu yöntemle öldürdü iddiası

Milliyet'in haberine göre; Charles Cullen 22 Şubat 1960’ta, ABD'nin New Jersey eyaletinde dünyaya geldi. Oldukça yoksul bir ailede hayata gözlerini açan Cullen, zor bir çocukluk geçirdi. Yalnızca 9 yaşında küçücük bir çocukken bile çeşitli kimyasal maddeleri karıştırarak intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Cullen’ın çocukluk ve ilk gençlik dönemleri de hem arkadaşları hem de ailesi tarafından aşağılanarak zorluklarla geçti.

Şifa yerine acı enjekte eden hemşire 400 kişiyi bu yöntemle öldürdü iddiası - Resim : 1

ARKADAŞLARINI ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTI
Henüz lise çağlarındayken ilk cinayet teşebbüsünde bulundu. Katıldığı partide kendisiyle dalga geçen arkadaşlarının içeceklerine zehir karıştırdı ve onları öldürmek istedi. Ancak kimse hayatını kaybetmedi. 

Liseyi bitirdikten 3 yıl sonra Cullen New Jersey'deki bir hastanenin hemşirelik okuluna kayıt yaptırdı ve 1987 yılında hemşirelik okulundan mezun oldu. O yıl haziran ayında ise New Jersey'deki Saint Barnabas Tıp Merkezi'nde hemşire olarak çalışmaya başladı. Yıllar boyunca devam edeceği korkunç cinayetlerinin ilkini de burada işledi.

İlk kurbanı 72 yaşındaki John Yengo'ydu. Yaşlı adama kasıtlı olarak aşırı dozda ilaç verdi ve ölümünü izledi. Üstelik adam birkaç gün önce güneş yanığı şikayetiyle hastaneye gelmişti ve ölümcül bir rahatsızlığı yoktu.

Cumhurbaşkanı, Hollanda Başbakanı ile görüştü Rus kadının o sözleri Ukrayna'yı ayağa kaldırdı Türkiye'den GKRY'ye hidrokarbon tepkisi Çin'den yaptırım kararı geldi