Rusya'da LGBT'nin yasaklanması şarkılar ve danslarla kutlandı

Aile kurumuna ve toplum ahlakını bozan LGBT terörüne karşı olan kitleler seslerini yükseltmeye başlıyor. Küçük yaştaki çocukların ergenlik dönemindeki doğal sürecini etkileyen sapkın düşüncelere karşı gösteri düzenleyen Avusturya'nın başkenti Viyana'da ailelerin ardından bugün de Rusya'da kadınların, uzun saatler boyunca LGBT'nin yasaklanmasını kutladığı görüldü.

Türk ahlak ve toplum yapısına tehlike arz eden LGBT'nin savunulmasında sıklıkla örnek olarak gösterilen Batı ülkelerinde olduğu gibi Rusya'da da sapkın düşünce karşıtı olanlar büyük bir kitleyi oluşturuyor.

Geçtiğimiz günlerde Avusturya'da düzenlenen LGBT karşıtı gösterilerin ardından bugün de Rusya'da kadınların, uzun saatler boyunca LGBT'nin yasaklanmasını kutladığı görüldü.

YASA GEÇTİĞİMİZ YIL GENİŞLETİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Rusya Parlamentosu çocuklara yönelik “LGBT propagandasını” yasaklayan yasayı tüm yaş gruplarını kapsayacak şekilde genişleten yasanın üçüncü ve nihai halini onaylamıştı.

Söz konusu yasa kapsamında internet sitelerinde, filmlerde, kitaplarda, reklamlarda ya da halka açık yerlerde eşcinselliği teşvik ettiği düşünülen herhangi bir olay ya da eylem ağır para cezasına çarptırılabilirken, yasa kapsamında verilecek ceza kişiler için 400 bin rubleye kadar (6600 dolar) kurumlar için ise 5 milyon rubleye kadar (82.100 dolar) çıkabiliyor. Yabancılar ise 15 gün hapis ve sınır dışı edilme cezası veriliyor.

Sağlık sistemi çöktü otoparkta tedavi başladı! BM belgeledi: Rusya 77 sivili infaz etti İki önemli görüşme Putin, Wagner'in hesabını açtı