Rusya, Odessa'ya saldırdı: 3 ölü

Rusya-Ukrayna savaşında saldırılar devam ediyor. Rus askerleri, gece boyunca liman kenti Odessa'yı vurdu. Ukrayna, çatışmalarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Ukrayna, Rusya'nın gece boyunca liman kenti Odessa'ya saldırı düzenlediğini açıkladı. Yetkililer, kentte depolar, dükkanlar ve eğitim kurumlarının hedef alındığı saldırılarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Rusya, Odessa'ya saldırdı: 3 ölü - Resim : 1Yetkililer, enkaz altında kalan vatandaşlar olmasından şüphe ediyor. Saldırıda bir eğitim kurumu, bir konut, kafeler, mağazalar ve dükkatlar ağır hasar aldı.

Rusya, Odessa'ya saldırdı: 3 ölü - Resim : 2

Ukrayna Silah Kuvvetleri Güney Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Odessa'nın Karadeniz'de bir gemiden fırlatılan 4 seyir füzesi ile vurulduğu, iki seyir füzesinin hava savunma sistemi tarafından düşürüldüğü ifade edildi.

Rusya, Odessa'ya saldırdı: 3 ölü - Resim : 3

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI

Gece boyunca yapılan saldırılarda enkaz altında kalan vatandaşlardan şüphe eden yetkililer, arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Rusya, Odessa'ya saldırdı: 3 ölü - Resim : 4

Kaynak: İHA

Rusya Ukrayna Volodimir Zelenskiy
NATO'dan Ankara'daki İsveç toplantısı hakkında ilk açıklama Türk SİHA'sı Bayraktar TB2 bir ülkeye daha satılacak! Treat Williams kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin cenaze törenine Hakan Fidan ve Ömer Çelik katılacak