Reuters'in algı operasyonu sonrası Anadolu Ajansı'ndan gündem olan kare! Maskot kedi Larry Başkanlık Ofisi önünde fare yakaladı

İngiltere merkezli tetikçi basın organı Reuters, bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef aldı. Reuters'in mesnetsiz saldırısının ardından Anadolu Ajansı'nın Londra'daki Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın önünde çektiği fotoğraf gündem oldu. AA, Downing Sokağı önünde maskot kedi Larry'nin fare yakaladığı anları görüntüledi.

Reuters'in algı operasyonu sonrası Anadolu Ajansı'ndan gündem olan kare! Maskot kedi Larry Başkanlık Ofisi önünde fare yakaladı

Dünyanın en tanınan tetikçi basın organlarının başında hiç şüphesiz Reuters geliyor. Söz konusu gazetenin merkezi İngiltere'nin başkenti Londra'da. Gazetecilik mesleğini ilkesizlikleriyle kirleten Reuters'a cevap Anadolu Ajansı'ndan geldi.

Reuters'in Londra'daki binası
Reuters'in Londra'daki binası

REUSTER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE AİLESİNİ HEDEF ALDI.

Yıllardır olduğu gibi 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta Reuters'in hedefinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. İngiliz medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakkında çirkin iftiralarda bulunmuştu.

Seçim sonuçlarının ardından kafalarını kuma gömen basın organları yeniden hortladı. Reusters, ABD ve İsveç savcılarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında bir soruşturmayı incelediğini iddia etti.

Reuters Erdoğan haberi
Reuters'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı hedef aldığı haber

ANADOLU AJANSI'NDAN ÇİRKİN ALGIYA EN GÜZEL CEVAP

Dünyanın gözü İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan haftalık kabine toplantına çevrilmişti. Düzenlendi toplantı sırasında Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın önü gazetecileri beklediği yer oldu.

AA bu sırada Downing Sokağı önünde maskot kedi Larry'nin fare yakaladığı anları görüntüledi.

Anadolu Ajansı'nın karesi kısa sürede gündem oldu.

anadolu ajansının londradaki kedi fotoğrafı
Anadolu Ajansı'nın Londra'da çektiği maskot kedi Larry'nin fare yakaladığı anın görüntüsü
Rusya'dan flaş Wagner Grubu açıklaması! Ekipmanları teslim etmeye hazırlanıyorlar Wagner'in isyanının ardından Putin'den açıklama Putin'den uzatma kararı Arabasını denize kaptırdı