Putin'den nükleer saldırı söylentilerine cevap

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nükleer saldırı söylentileriyle ilgili "Moskova'ya nükleer saldırı başlatan herhangi bir ülke yeryüzünden silinecek." ifadesini kullandı.

Putin'den nükleer saldırı söylentilerine cevap

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Kırgızistan'ın Bişkek kentinde düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.

"DÜŞMANDAN GERİYE HİÇBİR ŞEY KALMAZ"

Basın toplantısında "Bizim, ABD gibi önleyici nükleer saldırı stratejimiz yok" diyen Putin "Rusya'ya nükleer silah ile saldırmaya karar veren düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz. Nükleer kabiliyetlerimizi düzenli olarak test ediyoruz. " ifadelerini kullandı. 

"ABD'NİN SAHİP OLMADIĞI FÜZELERE SAHİPİZ"

Gelişmiş hipersonik silahlarının, Rusya'nın saldırıya uğraması durumunda güçlü bir şekilde yanıt vermesini sağlayacağını vurgulayan Putin, "ABD'nin sahip olmadığı hipersonik füze sistemlerine sahibiz" dedi.

ABD'ye milyar dolarlık gol attılar "Kadınların yüzde 57'si işten çıkarıldı" 18-25 yaş arası gençlere ücretsiz prezervatif İsveç, başörtüsü yasağını kabul etmedi