Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov Cuma günü yaptığı açıklamasında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Mart ayında yapılacak seçimlerde bir dönem daha Rusya Devlet Başkanı olarak aday olmasını ümit ettiğini dile getirdi.

Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi
  • 1999 senesinin sonlarına doğru Boris Yeltsin'den başkanlığı devralan Rusya Devlet Başkanı Putin, Leonid Brejnev'in 18 senelik görev süresini dahi geride bırakarak rekor elde etmişti.

Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi - Resim : 1

PUTİN'DEN SONRA GELEN NASIL OLMALI?

  • Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nün (MGIMO) televizyon kanalının Putin'den sonraki başkanın nasıl olması gerektiği sorusuna Peskov "Tam olarak aynısı" yanıtını verdi ardından gülümseyerek "Ya da farklı ama aynı" diye ekledi.

Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi - Resim : 2

"KAZANACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK"

  • Peskov konuşmasında "Putin henüz aday olma niyetini açıklamadı ama bunu yapacağına içtenlikle inanmak istiyorum ve seçimleri kazanacağından hiç şüphem yok. Başkan olmaya devam edeceğinden hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Putin tekrar aday olacak mı? Kremlin'den açıklama geldi - Resim : 3

  • Reuters bu ayın başlarında Putin'in Mart seçimlerine katılmaya karar verdiğini bildirmişti.
İsrail'de Türk gazetecilere saldırı İsrailli aileler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdı Deprem değil işgalci İsrail yıktı! Tüm kaynakların tükendiği Gazze'de iletişim yeniden kesildi