PKK'lı teröristlerin öldüğü gizemli helikopter bakın kimin çıktı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Duhok şehri yakınlarında düşen helikopterde halen 'bazı gizemli olaylar'ın olduğunu belirtiyor. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, helikoptere ilişkin açıklamada bulundu.

PKK'lı teröristlerin öldüğü gizemli helikopter bakın kimin çıktı!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, Duhok şehrinde 15 Mart’ta düşen ve içerisinde PKK/YPG'li teröristlerin olduğu helikopter ile ilgili açıklamalar yaptı.

 HELİKOPKTERİN SAHİBİ ORTAYA ÇIKTI! "BAZI GİZEMLİ OLAYLAR OLUYOR"
Helikopter kazasıyla ilgili "bazı gizemli olayların" bulunduğunu belirten Barzani, IKBY emniyet ve istihbarat birimleri verilerine göre helikopterin Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) üyesi bir grup tarafından satın alındığını belirterek, Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ismini kullanan terör örgütü PKK/YPG’ye helikopterin nasıl ulaştığını ve o bölgede ne işleri olduğuna dair bilgilerinin olmadığını kaydetti.

 Söz konusu soru işaretlerini cevaplamak için daha detaylı incelemelere ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Barzani, izin almadan o bölgede uçan helikopterin ne işi olduğunu öğrenmek için Irak hükümeti ve koalisyon güçlerinin birlikte iş birliği yapacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA

PKK Irak
Putin, Donbass'a gitti Kanada'dan Türkiye ve Suriye’deki depremzedelerle ilgili karar! Vize kolaylığı sağlanacak Merapi Yanardağı lav püskürtüyor Trump 'gözaltına alınacağım' diyerek protesto çağrısı yaptı