Paris saldırısı sonrası çıkan olaylarda zarar gören yapılar hala düzeltilmedi

Paris'te PKK destekçileri, şiddet eylemlerine karışmış; çıkan olaylarda 31 Fransız polisi ve 1 gösterici yaralanmış, 11 kişi gözaltına alınmıştı. Yol açtıkları tahribat, özellikle bölgedeki dükkanların vitrinlerinde izlerini koruyor.

Paris saldırısı sonrası çıkan olaylarda zarar gören yapılar hala düzeltilmedi

Paris'in 10. Bölgesi'nde 23 Aralık'ta 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıyı protesto gerekçesiyle olaydan bir gün sonra Cumhuriyet Meydanı yakınında toplanan terör örgütü PKK destekçileri, şiddet eylemlerine karışmış; çıkan olaylarda 31 Fransız polisi ve 1 gösterici yaralanmış, 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Terör örgütü destekçilerinin, Cumhuriyet Meydanı yakınında Temple Bulvarı'nda zarar verdiği dükkanlar ile eczane, restoran ve veterinerde bu izlerin henüz silinmediği, taşları sökülen kaldırımların onarılmadığı görülüyor.

Paris saldırısı sonrası çıkan olaylarda zarar gören yapılar hala düzeltilmedi - Resim : 1

Olaylar sırasında bulvardaki bir fırının kapısının zarar gördüğü, bir esnafın vitrinine "Vitrine yaslanmayın, kırık" şeklinde uyarı yazısı astığı, bir sigorta şirketinin vitrinine ise terör örgütü PKK'nın ve elebaşının isimlerinin yazıldığı dikkati çekiyor.

Paris saldırısı sonrası çıkan olaylarda zarar gören yapılar hala düzeltilmedi - Resim : 2

Paris saldırısı sonrası çıkan olaylarda zarar gören yapılar hala düzeltilmedi - Resim : 3

NE OLMUŞTU?
Paris'in 10. Bölgesi'ndeki Enghien Caddesi'nde 23 Aralık'ta ırkçı olduğu açıklanan bir Fransız vatandaşının, etrafında bulunan kişilere silahla ateş açtığı saldırıda 3 kişi ölmüş, biri ağır 3 kişi yaralanmıştı.

Çin’den gelen yolculara test ve karantina zorunluluğu Yunanistan 4,9 depremle sallandı Avrupa'da ipler gerildi Petrol rafinerisinde yangın çıktı