Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli?

Noah Schnapp, Netflix'in en çok izlenen dizisi Stranger Things dizisinde Will Byers rolüyle tanındı. Diziyle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen Noah Schnapp hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Peki, Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli? Oynadığı filmler ve TV dizileri ile hayatına dair bilgiler haberimizde.

Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli?

Dünyayı kasıp kavuran Netflix dizisi Stranger Things'in Will Byers rolünü canlandıran Noah Schnapp, eşcinsel olduğunu açıkladı. Noah Schnapp, TikTok üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında hakkındaki bilgiler, oynadığı filmler ve TV dizileri, yaşı, nereli olduğu merak ediliyor. İşte Noah Schnapp hayatına dair bilgiler...

NOAH SCHNAAP KİMDİR?

Tam adı Noah Cameron Schnapp, 3 Ekim 2004'te New York'ta doğdu. Mitchell ve Karine Schnapp'ın oğlu olarak dünyaya gelen genç yıldızın bir de ikizi kardeşi vardır. Noah Schnapp'ın babası Rus Yahudisi, annesi ise Faslı Yahudi kökenlidir.

Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Schnapp'ın oyunculuk arzusu, yaklaşık beş yaşındayken Annie'nin Broadway yapımını izledikten sonra başladı . Okul ve halk oyunlarında oyunculuk yaptı. 8 yaşındayken oyunculuk öğretmeni profesyonel bir kariyer denemesini önerdi. Schnapp'ın ebeveynleri, onu kısa süre sonra kariyer fırsatları için MKS&D Talent Management'a yönlendiren koç Alyson Isbrandtsen ile Westchester's Star Kidz'de bir oyunculuk programına kaydettirdi.

Schnapp , Pennsylvania Üniversitesi'nin Wharton Okulu'nda girişimcilik ve yenilikçilik alanında eğitim görüyor. 2026'da mezun olması planlanıyor.

Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Genç yıldızın Instagramda 27,2 milyon takipçisi bulunuyor. Kullanıcı adı ise noahschnapp 

Tiktok da ise 31 milyon takipçisi var. Kullanıcı adı: noahschnapp 

EŞCİNSEL OLDUĞUNU AÇIKLAMASI

Schnapp, 5 Ocak 2023'te TikTok hesabında yayınlanan bir videoda eşcinsel olduğunu açıkladı. Video, ailesinin ve arkadaşlarının onun dışarı çıkmasını kabul etmelerinden dolayı rahatladığını ifade etti ve videonun başlığında "Sanırım ben daha fazlayım" diye espri yaptı. Stranger Things karakterinin de eşcinsel olarak ortaya çıkmasına atıfta bulunarak " Will [Byers] 'a düşündüğümden daha benzer" dedi.

Noah Schnapp kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

OYNADIĞI FİLMLER

2015 Casuslar Köprüsü Roger Donovan
2015 Fıstık Filmi Charlie kahverengi seslendirme
2018 Biz Sadece Çok Şey Biliyoruz Otis Copeland
2018 Cadılar Bayramı Efsanesi Kai seslendirme
2020 Abi Abi
2020 Anya'yı beklemek Jo
2020 Hubie Cadılar Bayramı tommy
2021 Sen kimsin Charlie Brown? kendisi Belgesel

OYNADIĞI TV DİZİLERİ

2016–günümüz Stranger Things Will Byers
2017 Lip Sync Battle Himself Episode: "The Cast of Stranger Things"
2018 Liza on Demand Evan / Trevor 2 episodes
2021 Stranger Sharks Himself TV special (Shark Week)

kimdir
ABD Dışişleri Bakanlığı da artık 'Türkiye' diyecek Almanya, Ukrayna'ya Patriot gönderiyor El Chapo’nun oğlu Ovidio Guzman kimdir? İki gün ateşkes ilan edildi