Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi o

Gazze'de katliam yapan İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Kendi ülkesindeki köyleri bombalayanlar bize ahlak dersi veremez. İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi Erdoğan'dır." dedi.

Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi o

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gönlüm ferah olarak diyorum ki İsrail bir terör devletidir" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin siyasi, ekonomi ve askeri başta olmak üzere tüm alanlarda güçlü olmak zorunda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Netanyahu'ya "Sıkıysa söyle, sende atom bombası var mı, yok mu? İstediğin kadar nükleer bombaya sahip ol neye sahip olursan ol ecelin geldi, gidicisin" sözleriyle seslenmişti.

NETANYAHU: İNSAN HAKLARI KONUSUNDA EN SON KONUŞACAK KİŞİ ERDOĞAN

Bu açıklamalar sonrası Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt geldi.

Gazze'de katliam yapan Netanyahu, "Kendi ülkesindeki köyleri bombalayanlar bize ahlak dersi veremez. İnsan hakları konusunda en son konuşacak kişi Erdoğan'dır." ifadelerini kullandı.

ŞİFA HASTANESİ'NE YAPILAN BASKINLA ÖVÜNDÜ

Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde "ulaşamayacakları yer olmadığını" ileri sürerek, yüzlerce yaralı ve yerinden edilmiş Filistinlilerin bulunduğu Şifa Hastanesi'ne yapılan baskınla övündü.

Netanyahu yaptığı açıklamada "Gazze'yi istila edemeyeceğimizi söylediklerini hatırlıyor musunuz? İstila ettik. Gazze şehrinin kenar mahallelerine ulaşamayacağımızı söylediler, ulaştık. Şifa Hastanesi'ne giremeyeceğimizi söylediler, içeri girdik" ifadelerini kullandı.

Ölen askerlerin spermlerini donduruyorlar AK Parti'den Filistin'e bağımsızlık desteği Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Meloni ile Gazze için görüştü Emine Erdoğan dünya liderlerinin eşlerini Gazze için bir araya getirdi