Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu

Filistinli soykırımcısı Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna konuştu. Daha önce Arap liderleri 'iktidarınızı korumak için susun' diyerek tehdit eden Netanyahu, ABD basınına rehineler için anlaşma olabileceğini söyledi.

Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.

Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu - Resim : 1

Röportajda yaklaşık 240 rehinenin bırakılması için bir anlaşma yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Netanyahu "Olabilir" yanıtını verdi. İsrail başbakanı, devamında "Bu konu hakkında ne kadar az şey söylersem, gerçekleşme şansını o kadar artıracağım" ifadesini kullandı.

Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu - Resim : 2

Anlaşmaya dair herhangi bir detay paylaşmayan Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun Hamas'ın üzerinde uygulayacağı askeri baskının söz konusu anlaşmayı sağlayabilecek tek şey olduğunu savundu.

Netanyahu saldırıları hafifletmek için tek şart sundu - Resim : 3

Gazze'yi karadan işgale girişen İsrail 11 binden fazla Filistinliyi öldürdü, vahşet artık hastanelere kadar ulaşmış durumda. İsrail, ana müttefiki ABD ve Avrupa ülkeleri, halihazırda ateşkes çağrılarını kesin bir dille reddediyor.

İsrail'den Hamas'a yeşil ışık! Esirler için anlaşma sağlanacak mı? Dalgıçlar depreme deniz dibinde yakalandı Gazze'de hastalar ölüme terk ediliyor Netanyahu'dan tehdit